Καλώς ήλθατε στο Evans House
5 Καταλύματα / 2 Τοποθεσίες

Evans House I – Έβανς 7

Η ανακαίνιση του Evans House I αναδεικνύει την πάνω από 100 χρόνων αρχιτεκτονική του και συνδυάζει το παραδοσιακό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το ακίνητο αποτελείται από 3 μεμονωμένα διαμερίσματα. Το “Πολυτελές Στούντιο με Βεράντα” και το “Διαμέρισμα Evans Ενός Υπνοδωματίου” μοιράζονται την ίδια κύρια είσοδο στη μία πλευρά του κτιρίου στην οδό Έβανς 7. Το “Διαμέρισμα Athinon Ενός Υπνοδωματίου ” έχει την είσοδό του στην άλλη πλευρά του κτιρίου. Το Evans House I βρίσκεται στην πόλη των Χανίων στην περιοχή Κουμ Καπί, δίπλα στην παραλία και λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο των Χανίων, το περίφημο ενετικό λιμάνι, καθώς και πολλές καφετέριες και εστιατόρια.

Evans House II – 1η Πάροδος Δωδεκανήσου

Το Evans House II αποτελείται από 2 ιδιωτικές μεζονέτες. Η “Μεζονέτα Ενός Υπνοδωματίου” είναι ένα σπίτι 2 επιπέδων, το υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον επάνω όροφο και μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα συν 1 στον καναπέ-κρεβάτι. Η “Μεζονέτα Με Τζακούζι” είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο σπίτι 3 υπνοδωματίων με 2 υπνοδωμάτια, το οποίο προσφέρει πολυτελή διαμονή με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα συν 2 στον καναπέ-κρεβάτι. Και οι δύο βρίσκονται στην περιοχή Κουμ Καπί, δίπλα στην παραλία και λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης των Χανίων, το διάσημο ενετικό λιμάνι καθώς και πολλές καφετέριες και εστιατόρια.

Μεταφορά

Ενοικίαση αυτοκινήτου – Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο

Μπορούμε να κανονίσουμε τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων ή να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ενοικίασης οχημάτων σε συνεργασία με τα πιο αξιόπιστα και επαγγελματικά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και εταιρείες ταξί.
Μη διστάσετε να ζητήσετε μια προσφορά και θα κανονίσουμε όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες.

Κολύμβηση

Παραλία Κουμ Καπί

Μόνο 50μ. από το Evans House I & Evans House II βρίσκεται η μοναδική παραλία στο κέντρο των Χανίων.

Κρητική

Φιλοξενία

Οι ιδιοκτήτες του Evans House Ι και του Evans House II δίνουν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Φροντίζουμε τους φιλεξενούμενους μας σαν φίλους και πάντα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κάνουμε τη διαμονή τους στα Χανιά μια μοναδική εμπειρία. Κατά την άφιξή σας θα είμαστε εκεί για να σας δώσουμε τα κλειδιά, τον χάρτη της πόλης και οδηγίες ή συμβουλές για τις διακοπές σας εδώ στα Χανιά!